otužování sněhem

tvůrce: Martina Rožycká kategorie: zdraví ♥ kdy?: Sobota, duben 4, 2015 komentáře: 0 zobrazeno: 5450

taky vám bývá v zimě zima? mě už né ;)

Od ledna se ve mě něco odehrálo, něco překrásného a začala jsem pracovat na svém těle. Ranní běh, intuitivní tanec, sportovní trampolínka a otužovačky ve sprše (střídání ledové a horké vody). Ať jsem ale dělala cokoli, nikdy jsem se nezbavila ledových končetin. Už jsem si myslela, že je to můj celoživotní boj díky hubenosti a špatné prokrvenosti. 

Včera ráno jsem se probudila a viděla krásu ZIMY. Vše pokryto snížkem. Dušička zaplesala s přišla s nápadem: proběhni se BOSÁ ... bosá? ano bosá. 

Odhodlanost, touha, natěšení ... to vše jsem měla a tak jsem vyrazila vstříc objevování. Měla jsem pocit, že se mi nožky boří do vaty, do obláčků a já lítám. Udělala jsem asi 50 běžeckých kroků a dostavila se neskutečně ostrá bodavá ZIMA. Rychle jsem vběhla do vyhřátého domečku a nožky si oteplila. 

Nový nápad: děti, dáme si ven lavůrek s horkou vodou a budeme si užívat střídání teplot ♥ ... Bylo to tak, tak neuvěřitelné, tak srdečné plné radosti a lásky ... 

Děti byly nadšené a nadšení nemělo konce. Chtěli jsme stále více "blbnout" a užívat si nově objeveného zalíbení.

Koulovačky, srandičky, sněhové poplacávání po celém obličeji a částech tělo bylo tak, tak osvěžující ... 

Stále déle jsem byli schopni vydržet na snížku a bodavá zima už nebyla tak bodavá ♥ 

Nikdy by mě nenapadlo, že jsem tímto způsobem objevila a vlastně i vyzrála na své věčně ledové končetiny. Po celý zbytek dne jsem neměla na nožkách ponožky a cítila jsem se jako v jakémsi termovaku. Měla jsem pocit prokrvení, tepla a celé tělíčko bylo spokojené. Jako bych si na reflexních ploškách nohou namasírovala každý kousem MĚ. 

Asi jsem se zbláznila, ale měla jsem opravdu radost, že i dnes ráno napadl sníh :) ... Já, která se vždy těšila na teplo, léto a hřejivost, jsem po probuzení skočila k oknu a jásavě zaplesala nad novou sněhovou nadílkou ♥ ... Byl tu a byl tu pro mě, abych se utvrdila v tom, že má INTUICE mě vede správnou cestou ♥ 

... šťastná a stále se nacházející švadlenka martina ♥ 

komentář

přidat komentář